Besplatna dostava za narudžbe preko 130,00 eura. Za narudžbe manje od 130,00 eura dostava iznosi 7,00 eura.

Servis

Moto Bean servis posluje od 2004. godine te svojim stalnim usavršavanjem radi na kvalitetnoj usluzi za gotovo sve marke motocikala i skutera. Posjedujemo veliko iskustvo koje smo stekli kroz dugogodišnji rad u servisu, a također sudjelujući  u moto utrkama, kao natjecatelji i kao serviseri. Uz iskustvo i znanje mnogo ulažemo  u alat kako bi što kvalitetnije mogli riješiti bilo koji problem s kojim se naši korisnici mogu susresti. U našem radu posebno ističemo jasnu i odgovornu komunikacijom sa svakim klijentom te maksimalni trud da se dogovoreno odradi.

Ovlašteni smo prodajno-servisni centar za KTM, Husqvarna, GasGas i CFMOTO vozila. Izvan garantnog roka održavamo i ostale brandove (Suzuki, Honda, Kawasaki, Yamaha, BMW, Aprilia, Piaggio, Gilera, Sherco, SWM i drugi). Prema dogovoru s klijentom ugrađujemo originalne ili kvalitetne zamjenske rezervne dijelove.

Uz redovite male i velike servise pružamo usluge dijagnostike sa vrhunskim TEXA uređajima za uglavnom sve modele, vulkanizacije, servisiranje vilica, održavanje i pripremanje vozila za cestovne i off road utrke. Sve na jednom mjestu.

Moto Bean servis radi od ponedjeljka do petka od 8:00-17:00h.

0 produktů k porovnání UsporedbaPrikaži usporedbu