Besplatna dostava za narudžbe preko 130,00 eura. Za narudžbe manje od 130,00 eura dostava iznosi 7,00 eura.

O nama

 

Trgovački obrt „Moto Bean“ osnovan je 2003. iz ljubavi prema moto sportu. Krenuli smo kao mali moto shop koji je bio orijentiran na cestovni motociklizam i moto utrke. Od početka smo u ponudi imali ekskluzivne brandove poput Akrapovič, M-tech, Suomy, IXS, Matris, Michelin, Nolan, Shark… 

Uskoro smo postali ovlašteni distributeri Aprilia i KTM vozila i na taj način ušli u ozbiljnije društvo. U sklopu moto shopa otvorili smo i moto servis. Sudjelovali smo u cestovnim i super moto utrkama i na taj način skupljali iskustva koja koristimo u servisu. Godine su prolazile međutim neke stvari se nisu nikad promijenile. Uvijek smo imali profesionalan pristup prema našim kupcima i poslovnim partnerima što nam je i pomoglo da dođemo gdje jesmo i opstanemo na vrhu sve ove godine i  pružimo vrhunske brandove.         

Preko 15 godina ovlašteni smo dileri i serviseri KTM i Husqvarna vozila, a od 2023. godine i GasGas i CFMOTO vozila. Uz prodaju i servis KTM, Husqvarna, GasGas i CFMOTO vozila pružamo usluge servisiranja i ostalih brandova. U servisu vršimo kompletne usluge za gotovo sve brandove (dijagnostika, servis ovjesa, kompletni servisi, vulkanizacija, priprema motocikala za utrke i slično).  

Kao extreme enduro moto team prisutni smo i dalje u moto sportu. Naši vozači nastupaju na utrkama prvenstva Hrvatske, Slovenija i BiH.

Tijekom 2023. godine ostvarili smo suradnju s partnerom ATH Moto Sport i početkom 2024. godine otvorili novi prodajno-servisni centar za motocikle i ATV vozila.
U novom centru očekuje vas veliki izbor motocikala poznatih svjetskih brendova KTM, Husqvarna, CFMOTO i GasGas, kao i odlična ponuda CFMOTO ATV vozila. Novo uređeni salon i servis smješten je u Ražinama i prostire se na preko 500 kvadrata, a riječ je o jednom od najvećih salona na području Dalmacije.

Uz veliki izbor motocikala i ATV vozila, nudimo i široku ponudu rezervnih dijelova te kompletnu moto 
opremu poput jakni, kaciga, čizmi i ostalog tako da na jednom mjestu možete pronaći sve što Vam treba.

Posjetite nas na adresi Južna magistrala 17, od ponedjeljka do petka, od 8 do 16h.

 

 

 

0 produktů k porovnání UsporedbaPrikaži usporedbu